De professionele buitenschilder

Bij ons vindt u de professionele buitenschilder die alle schilderwerkzaamheden aan het exterieur van uw woning oppakt. Onze opgeleide, ervaren schilders zorgen ervoor dat uw huis er weer uitziet als nieuw en beschermd is tegen alle invloeden van buitenaf. Zijn wij bij u langs geweest? Dan heeft u de eerstkomende jaren geen omkijken meer naar het schilderwerk.

Diensten in Roermond

We kunnen de gehele buitenkant van uw woning schilderen en renoveren. Een kleine greep uit de onderdelen die we graag voor u oppakken:

  • houtwerk.
  • kozijnen (ook kunststof en metaal).
  • goten.
  • deuren;

En heeft u een andere klus op stapel liggen? Ook dan helpen we u graag! Bel ons en we vertellen u graag wat er mogelijk is.

Wanneer is het tijd voor onderhoud

Het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning is zeer belangrijk. De verf beschermt de meest kwetsbare delen tegen de weers- en tijdsinvloeden. Onderhoud is sowieso elke 5 jaar nodig. Maar het kan ook zijn dat uw woning al eerder aan een opfrisbeurt toe is. Dit kunt u in de meeste gevallen zelf zien aan de staat van het schilderwerk. Ziet u scheurtjes, barstjes of blaasjes? Dan is het zaak om snel de schilder te laten komen. Bel ons en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.