Uw ervaren binnenschilder

Wilt u de wanden in uw woning weer fris wit laten sauzen? De beschadigingen in deuren en kozijnen laten aanpakken? Of bent u op zoek naar de schilder die in één keer die grote klus kan klaren door verf te spuiten? Dan bent u bij ons schildersbedrijf aan het juiste adres.

Onze schilders hebben vele jaren ervaring en helpen u graag het interieur van uw woning te verfraaien. Schakel voor uw grote en kleine schilderklus binnenshuis onze mensen in en u bent verzekerd van kwaliteit.

De beste materialen en advies

We werken altijd met de beste materialen en geven hierover graag advies. Weet u nog niet precies welk type verf u helpt de juiste sfeer te vangen of bent u nog niet helemaal zeker over het kleurschema? Dan gaan we graag met u om de tafel. Persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk en we nemen altijd de tijd voor u.

In Roermond snel geholpen

In en om Roermond staan we dagelijks voor u klaar. Onze schilders weten als geen ander hoe zij hoogwaardig schilderwerk binnenshuis realiseren en helpen u daarnaast graag met aanvullende werkzaamheden. Ook voor behang, timmerwerk en vloerafwerking schakelt u natuurlijk onze mannen in. Maak vandaag nog een afspraak of bel voor vrijblijvend advies.